La Fundació Privada Mútua Catalana apadrina l’òpera a Tarragona

La Fundació Privada Mútua Catalana apadrina l'òpera a Tarragona

L’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i Joan Josep Marca, president de la Fundació Privada Mútua Catalana, acompanyats per la Tinent d’Alcalde de Cultura, Patrimoni i Festes, Carme Crespo han signat aquest matí al Teatre Tarragona un conveni de col·laboració entre la Fundació Privada Mútua Catalana i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona per aquest any 2013.

Amb aquest conveni, la Fundació Privada Mútua Catalana apadrina el retorn de l’òpera de gran format a Tarragona amb les dues representacions de “La Traviata”, de Giuseppe Verdi, al Teatre Tarragona, que comptaran amb la participació estel·lar del baríton tarragoní, Àngel Òdena. Però aquest només és el tret de sortida. Amb la signatura d’avui, la Fundació manté el compromís amb la cultura tarragonina i continuarà donant suport a les iniciatives culturals de la ciutat i, concretament, a les representacions de gran òpera al Teatre Tarragona.

Durant l’acte de signatura, l’Alcalde de Tarragona ha destacat que “aquesta setmana amb la representació de La Traviata assolim l’objectiu del retorn de l’òpera de gran format a la programació estable de Tarragona”. Una feliç i esperada notícia per a la ciutat que ha estat possible gràcies al suport específic de la Fundació Privada Mútua Catalana, un entitat de casa nostra sempre compromesa amb la Cultura dels nostre Territori i a la qual volem mostrar el nostre reconeixement i agraïment explícit”.

A la tardor, més Òpera

Aquest compromís i el camí que s’inicia avui té voluntat de continuïtat i és per això que ja avui s’ha avançat que la propera Temporada de tardor hivern dels Teatres de Tarragona, també comptarà amb un altre gran títol del repertori operístic a l’escenari del Teatre Tarragona: “LA FLAUTA MÀGICA” de Mozart. Les entrades es posaran a la venda a la tardor, simultàniament amb la resta de la Temporada.

La Fundació

La Fundació Privada Mútua Catalana és una entitat sense ànim de lucre, que té per objecte promoure i fomentar el conreu i la difusió de la cultura i les arts a l’àmbit territorial històric de Tarragona.

La Fundació signa convenis de col·laboració amb entitats i associacions que despleguen activitats socials, culturals, docents, econòmiques, jurídiques, filantròpiques i d’estudi científic. La Fundació també patrocina directament activitats de caràcter cultural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>