Oberta la convocatòria d’Ajuts 2014

Oberta la convocatòria d'Ajuts 2014

La Fundació Privada Mútua Catalana, entitat sense ànim de lucre, amb l’objectiu social de donar suport a l’activitat cultural, anuncia una convocatòria dirigida a les entitats interessades a rebre ajuts per tal que cursin les sol·licituds per a ésser incloses en el programa d’ajuts per a l’any 2014.

La sol·licitud, que s’ha de dirigir al domicili social de la Fundació (Rambla Nova, 56; 43004 Tarragona), abans del dia 31 de desembre de 2013, ha d’incloure les dades de la imatge adjunta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>