Reconeixement de 35 entitats i institucions que desenvolupen projectes culturals

DSCF0239

La Fundació Privada Mútua Catalana organitza per primera vegada un acte públic de reconeixement a totes les entitats i institucions que han dut a terme al llarg de 2013 projectes o activitats culturals amb el suport de la pròpia fundació.

L’acte se celebrarà dijous 27 de març a les 20 hores al Teatre Tarragona i tindrà com a fil conductor la commemoració dels dos mil anys de l’estada de Cèsar August a Tarraco. Marc Chornet dirigirà l’espectacle titulat ‘El somni d’August‘ amb guió del grup Nèmesis i a partir de la idea de Mar Toribio. El guió de l’acte ens transporta al somni de l’emperador romà que veu una ciutat que ha prosperat al llarg dels segles i que ara deixa com a llegat viu els projectes de 35 entitats en només un any.

El president de la Fundació, Joan Josep Marca; el vicepresident, Pere Jornet, i el membre del patronat, Josep Joaquim Sendra, han estat els encarregats de presentar aquest acte, que vol tenir continuïtat amb pròximes edicions anuals. Hi intervindran Encarnació Ricart, vicerectora de la URV; Magí Sertijol, director del festival Tarraco Viva; Josep Santesmases, en nom del col•lectiu de publicacions de parla catalana; i Lurdes Malgrat, directora de l’Escola de Lletres.

L’aportació econòmica durant el 2013 supera els 200.000 euros. Les entitats reconegudes pels seus projectes estan ubicades en un àmbit geogràfic que va des del Penedès fins a les Terres de l’Ebre, però la gran majoria realitzen la seva activitat a Tarragona. Des del 2007, l’entitat ha seguit una “evolució sòlida i progressiva”, en paraules de Joan Josep Marca, “de foment i ajut a les activitats culturals del territori”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>